Gastenboek

Onze bruiden en bruidegommen vertellen je erover…

M&M

5/5

Twee geweldige leraren! Zonder enige kennis van dansen, namen we contact op met A & B om onze eerste huwelijksdans voor te bereiden. In een paar lessen leerden ze ons een choreografie en begeleidden ons stap voor stap. Op maat gemaakte choreografie (op ons lied, volgens de dingen die ons pasten). Twee leraren om het ons te laten zien, ons te observeren, ons te corrigeren... Echt subliem! Aarzel niet, u zult blij zijn!

5/5

Nogmaals bedankt, jullie zijn geweldig en onze balopening was een groot succes!

Marie C.

Caro & Stephan

5/5

We hadden geen idee van dansen toen we begonnen. In slechts een paar lessen konden we een echte openingsdans doen. De lessen worden in een goede sfeer gegeven, maar altijd met professionaliteit. Ze worden aangepast aan het niveau, de vaardigheden en de bekwaamheden van elk individu. Je krijgt altijd huiswerk mee in de vorm van oefeningen om thuis te perfectioneren. Als je meespeelt, kom je op ongewone plaatsen terecht, zoals de metro, de lift, een koude kamer, enz. Kortom, aarzel niet, begin aan dit avontuur, het is de omleidingen waard...

5/5

Zeer aangename cursus met twee gemotiveerde en altijd vrolijke docenten. We begonnen vanaf nul en in slechts een paar lessen dansten we een rots. We konden ons bal op onze bruiloft openen met een kwaliteitspresentatie. Dankzij jou.

Emmanuelle & Philippe

Anne-Catherine & Christian

5/5

Dankzij jou konden we net dat tikkeltje toevoegen dat het verschil maakte op onze bruiloft. Het is inderdaad dankzij jou dat we veel van onze gasten hebben kunnen overbluffen en de sfeer hebben kunnen bepalen. Wat de "lessen" betreft, zullen wij ons altijd de lessen onder 30°C herinneren, een temperatuur die dankzij uw goede humeur snel vergeten was. We herinneren ons ook uw professionaliteit. Je hebt ons in staat gesteld in recordtijd vooruitgang te boeken, wat geen geringe prestatie was gezien ons slechte niveau. Nogmaals, hartelijk dank.

5/5

Annick was onmisbaar in onze huwelijksceremonie, want zij stelde de bruid in staat de wals te leren, waardoor zij met haar vader een choreografie kon dansen die iedereen beviel. Ze was erg menselijk en leerzaam tijdens de lessen. Hartelijk dank!

Aurélie & Vincent

Julie & Lionel

5/5

Een aanstaande bruid wilde het bal op een originele manier openen en stelde een kleine choreografie voor, en een aanstaande bruidegom die geen gevoel voor ritme had en zei dat hij een heel slechte danser was. Wat een slechte start leek te zijn, werd dankzij jou, AB Danse, een prachtig moment. Je hebt ons echt geholpen om goed te dansen, bedankt voor alles.

5/5

Dankzij AB Danse konden we ons bruiloftsbal openen door indruk te maken op onze vrienden en familie in slechts een paar lessen, ook al hadden we geen dansachtergrond. Ze zijn geduldig en gepassioneerd. Een echte aanrader voor je eerste dans of gewoon om te leren dansen! Nogmaals dank aan hen!

Mike & Géraldine

Yaël & Daniel

5/5

We waren op zoek naar danslessen voor onze openingsdans, met nog slechts een maand voor d-day . Natuurlijk was dat just in time, We hadden ons er bijna bij neergelegd dat we rondjes moesten lopen. Maar in slechts drie lessen en wat oefening thuis, slaagden we erin een prachtige choreografie te bedenken die gemakkelijk te onthouden was, magisch en indrukwekkend! Al onze gasten waren weggeblazen! Heel aardig en attent, ze pasten zich aan ons niveau aan en lieten ons toe onze grenzen te verleggen Aarzel niet om contact met hen op te nemen, U zult er geen spijt van hebben.

5/5

Gisteren was onze grote dag! Wat een prachtige dag hebben we gehad, zoveel onvergetelijke herinneringen, tranen van vreugde, emoties... En dan het moment van onze langverwachte eerste dans... we deden het op een gegeven moment een beetje verkeerd, maar we hielden niet op en ook al was het niet perfect, we hadden het geweldig naar ons zin en alle gasten vonden dat we zo van dansen leken te houden! Het was magisch, we zijn nu al notalgisch. Dank jullie beiden voor jullie geweldige lesuren, jullie geweldige pedagogie (vooral met de beginnelingen die we waren!), jullie humor en ook de kleine emotionele momenten... we vonden het geweldig om bij jullie te komen dansen, het was een geweldige ervaring, een heel leuk projectje om als koppel te doen. Nogmaals bedankt ❤️

Fanny & Olivier